Nieuws
Animal Crossing: New Horizons

Star Wars-schrijver start podcast in Animal Crossing

Queer Eye-lid geeft interieuradvies

Geschreven door Jolien Mauritsz op
Star Wars-schrijver Gary Whitta is een eigen podcast en talkshow gestart in Animal Crossing: New Horizons. Het programma heet Animal Talking.

Gary Whitta was verantwoordelijk voor het schrijven van het script van de Star Wars-prequel: Rogue One. De pilot voor het programma is onlangs uitgekomen met Naomi Kyle en Adam Nickerson als eerste gasten. De hoogtepunten van de pilot zijn hieronder te bekijken.

Bobby Berk, een interieurdesigner bekend van de Netflix show Queer Eye, heeft het ook druk met de nieuwe Animal Crossing-game. Nu Berk niet meer echte huizen kan inrichten met de laatste trends, geeft hij nu mensen advies over hoe zij hun inrichting in Animal Crossing: New Horizons kunnen verbeteren. De Twitter-pagina van Queer Eye deed de oproep aan mensen om hun kamers te delen, zodat Bobby advies kan geven om het nog meer ‘shamazing’ te maken. Een paar adviezen zijn hieronder te bekijken.

Animal Crossing: New Horizons is nu uit op de Nintendo Switch. Lees hier onze review over de populaire Nintendo Switch-game.

Dit artikel delen:

Lees meer

Patch notes voor Modern Warfare en Warzone bekendgemaakt Indivisible plots naar Switch zonder toestemming van ontwikkelaar
0

Reacties op: Star Wars-schrijver start podcast in Animal Crossing

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.