Star Wars: Rogue Squadron nagemaakt door fans in Unreal Engine

Star Wars: Rogue Squadron nagemaakt door fans in Unreal Engine

Fans zijn bezig met het maken van een remake van Star Wars: Rogue Squadron. In een nieuwe video wordt de voortgang van de fan-remake getoond.

Er is

Watch on YouTube

verschenen van een fan-remake van Star Wars: Rogue Squadron. In de video, die is geplaatst door de gebruikerThanaclara, wordt het level The Jade Moon getoond. Thanaclara en zijn team zijn al een aantal jaar bezig met de eigen remake, welke wordt gemaakt met behulp van Unreal Engine 4, en hopen het spel met alle hoofdmissies binnen een paar jaar te lanceren. Later wordt er ook naar een co-op-modus en multiplayer gekeken.

Star Wars: Rogue Squadron kwam uit in 1998 voor pc en de Nintendo 64. De actiegame is gericht op ruimtegevechten in een van vijf ruimteschepen en stuurt de speler op verschillende soorten missies. Hierbij wordt gevochten tegen vijandelijke TIE Fighters en grondgebonden verdediging, zoals Walkers en lasergeschuttorens. Rogue Squadron heeft twee vervolgen gekregen op de Nintendo GameCube, genaamd Rogue Leader en Rebel Strike.

De ontwikkeling en meer video's van de fan-remake van Rogue Squadron kan worden gevolgd op de eigen Subreddit. Ook hebben de ontwikkelaars van het spel een Discord-server opgezet.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Seize and Desist notice in 3 ... 2 ... 1 :-(

0
test

@archangel1110 Cease and desist

0
test

@Gekke Dirkie boeie

0

Aanbevolen voor jou