Kleed je nu als Stormtrooper uit Star Wars in Fortnite

Kleed je nu als Stormtrooper uit Star Wars in Fortnite

Ook Star Wars gaat een rol spelen in Fortnite dankzij een nieuwe Stormtrooper-skin. Deze gaat 1500 V-Bucks kosten. Daarnaast duikt er ook een Star Destroyer in de populaire shooter op.

De crossover is niet zeer uitgebreid, maar spelers kunnen nu wel als een Imperial Stormtrooper het slachtveld op. Ook de Star Destroyer komt tevoorschijn in het evenement, maar er kan niet mee gevlogen worden. Momenteel kan niemand er bij, de Star Destroyer is momenteel te zien aan de westkust van de map. Of er verder nog iets mee gaat gebeuren, is niet duidelijk, maar er is een goede kans dat de Star Destroyer nog wat extra’s gaat geven aan het evenement.

Het gaat om de Imperial Stormtrooper-skin, dus niet een Clone Trooper of een Troopter van de First Order. De skin is te vinden als onderdeel van de Original Trilogy in de winkel, voor 1500 V-Bucks. De naam ‘Original Trilogy’ lijkt erop te wijzen dat er meer gaan komen naarmate het evenement vordert. Dat wordt dus even afwachten. Spelers die de nieuwe game Star Wars Jedi: Fallen Order aanschaffen via de Epic Store krijgen de Imperial Stormtrooper-skin gratis.

Watch on YouTube

Lees hier de review van Star Wars Jedi: Fallen Order.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Eerst Avengers nu Starwars, is Fortnite ook onderdeel van Disney of hebben ze een deal kunnen maken?

0
test

@HunterSeeker Game staat op Epic en daardoor deze content en neem aan dat ze een deal hebben met Disney want voorheen was er ook Marvel content in Fortnite.

0

Aanbevolen voor jou