'Star Wars: Knights of the Old Republic-remake staat gepland voor 2023'

'Star Wars: Knights of the Old Republic-remake staat gepland voor 2023'

Volgens ingewijde Bespin Bulletin zou de remake van Star Wars: Knights of the Old Republic in 2023 moeten verschijnen.

Bespin Bulletin voorspelde eerder correct details over Star Wars Battlefront 2 en Star Wars Squadrons, en zegt nu te horen dat het vervolg op Jedi: Fallen Order nog voor de remake verschijnt. 

Eerder deze week meldden verschillende journalisten al dat de actie-rpg van Respawn Entertainment gepland staat voor dit jaar en voor E3 2022 onthuld zou worden - mogelijk rondom Star Wars Day op 4 mei. Journalist Tom Henderson voegt daar vandaag aan toe dat EA naast het vervolg op Fallen Order vermoedelijk werkt aan een tweede 'verhalende' Star Wars-game.

Tot slot meldt Bespin Bulletin dat Lego Star Wars: The Skywalker Saga volgens zijn bronnen gepland staat voor april of mei 2022. De game werd meerdere keren uitgesteld en moet officieel in de lente verschijnen.

Naast EA, Respawn Entertainment, Traveler's Tales en Aspyr werken ook Massive (Ubisoft) en Quantic Dream aan een Star Wars-game.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Weet dat het internationaal is en dat alles maar Star Wars day of 4 mei blijf ik een apart idee vinden.

0
test

@bigds9fan Ik neem ook aan dat je weet dat Star Wars uit de vs komt, en dat ze daar 4 mei May the fourth noemen? Dus het is internationaal ja nadat iemand die methode gebruikte om een woordspeling te maken of May the force. May the forth be with you is dan ook wat ze ervan maakten. Mogelijk is het zelfs gewoon als grap ontstaan en daarna uitgegroeid. En het is ook niet zo dat 4 mei nou ineens een feestdag is, gewoon een dag dat er een grotere kans is op aankondigingen van Star Wars.

0

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

@watashi wa maurice desu. Ja dat weet ik. Daarom zei ik er ook bij dat het een internationaal iets bij was. Maar voor iemand voor wie 4 mei en 11 november ziet als herdenkingsdag is het vreemd. ;-)

0

Aanbevolen voor jou