'Star Wars: Knights of the Old Republic-film in de maak'

'Star Wars: Knights of the Old Republic-film in de maak'

Er zou gewerkt worden aan een film gebaseerd op de populaire game Star Wars: Knights of the Old Republic.

Dat meldt BuzzFeed News. Volgens hen werkt Lucasfilm en in het bijzonder Laeta Kalogridis - de maker van Netflix-serie Altered Carbon - aan een script. Verder heeft Kalogridis aan het script van Shutter Island en Terminator Genisys gewerkt. De drie anonieme bronnen van BuzzFeed noemen het een "Kotor-trilogie". Meer details zijn er nog niet.

Star Wars: Knights of the Old Republic is een van de meest geprezen Star Wars-games. De rpg kwam in 2003 uit op Xbox en pc en is ontwikkeld door BioWare. Het spel speelt zich zo'n 4000 jaar voor de originele Star Wars-trilogie af.

Eind dit jaar komt The Rise of the Skywalker uit, de derde film in de nieuwe Star Wars-trilogie. Daarnaast werken David Benioff en D.B. Weiss, de showrunners van Game of Thrones, aan een aantal Star Wars-films, maar die zijn hoogstwaarschijnlijk niet gerelateerd aan het Knights of the Old Republic-project.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

@coola Kotor was awesome indd, maar omdat dat al zo awesome was denk ik niet dat een film precies dat gevoel gaat terug brengen. En weer een triologie? Zelfs al groot fan ben ik bang dat ze de wereld murw slaan met SW straks....dan wordt het minder 'speciaal'

0
test

@Derper Ik ben ook groot fan, maar vind de trilogie waarvan het laatste deel nog moet uitkomen erg matig. Toegegeven; de trilogie van 1999 - 2005 was ook niet alles; maar had buiten de krakkemikkige teksten om wel een goed verhaal. Vooral dat ontbreekt nu. Met Kotor hebben ze in ieder geval materiaal voorhanden wat een sprankje hoop kan geven op betere verhalen. Voor mij is het verhaal van Star Wars na episode 6 gewoon klaar. En Clone Wars, Rogue One en Solo vind ik allemaal wel okee.

0
test

<3 HK-47

0

Aanbevolen voor jou