Star Wars Kinect komt eind volgend jaar | Gamer.nl

Star Wars Kinect komt eind volgend jaar | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Op de vraag wat gamers volgend jaar qua Kinect-games te wachten stond zei Tsunoda dat naast de toevoeging van Kinect-besturing aan Forza ook de Star Wars-titel het licht zal zien. "Ik denk dat het niet zo moeilijk is om voor te stellen hoe het is om een Jedi te zijn en het idee te krijgen dat je met Kinect deel uit maakt van de Star Wars-ervaring", aldus Tsunoda. "Ik heb flink wat van de game gezien en het is erg meeslepend."

Op de E3 van dit jaar werd de Kinect-game van Star Wars voor het eerst getoond, tijdens de persconferentie van Microsoft waar het de techniek presenteerde. De beelden van de vertoning bleken echter niet overeen te komen met de bewegingen van de vertegenwoordiger die op het podium stond.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou