Star Wars Jedi: Fallen Order-vervolg mogelijk al in de maak

Star Wars Jedi: Fallen Order-vervolg mogelijk al in de maak

Het lijkt erop dat het volgende deel van Star Wars Jedi: Fallen Order al in de ontwikkeling is. Ontwikkelaar Respawn Entertainment is namelijk op zoek naar nieuwe werknemers voor het Star Wars-team die graag meewerken aan een third person action-adventure game.

Op de website van de ontwikkelaar zijn drie nieuwe vacatures verschenen die te maken hebben met het volgende Respawn-project. Het gaat hier in het specifiek om aanwinsten aan het Star Wars-team, in de vorm van een ontwerpers voor personages en levels en een software-ontwikkelaar. Het Star Wars-team werkt volgens het bericht aan een third person action-adventure game.

Respawn windt er dus geen doekjes omheen en het lijkt er dus op dat het vervolg van Star Wars Jedi: Fallen Order in de maak is, ondanks het nergens is bevestigd. De game kende bovendien een bijzonder succesvolle lancering en heeft zelfs records verbroken. Daarnaast gaf merkdirecteur Charlie Houser in een gesprek met GamesRadar aan dat Respawn het verhaal van Cal Kestis graag wil voortzetten.

EA is nog vier jaar in bezit van de Star Wars-licentie en de kans bestaat dat dit contract nog langer verlengd wordt. Tijd genoeg voor een Star Wars Jedi: Fallen Order-vervolg dus. Gezien de PlayStation 5 en Xbox Series X al in 2020 verschijnen, wordt de game hoogstwaarschijnlijk ontwikkeld voor de volgende generatie consoles.

Star Wars Jedi: Fallen Order werd op Gamer.nl beoordeeld met een 7, benieuwd naar de review? Klik dan hier.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Ik hoop dat ze nog een DLC gaan maken.

0
test

Heel goed kom maar door. Hoe meer sp star wars hoe beter.

0

Aanbevolen voor jou