Star Wars Jedi: Fallen Order pre-order-content nu gratis voor iedereen

Star Wars Jedi: Fallen Order pre-order-content nu gratis voor iedereen

De pre-order-content van Star Wars Jedi: Fallen Order is nu toegankelijk voor iedereen. Daarnaast wordt een interessante bug in de fotomodus onder handen genomen.

Hoewel Respawn vroege kopers niet heeft beloond met extra gameplay, heeft de ontwikkelaar wel een aantal interessante personaliseringsopties achtergehouden. Het gaat hier onder andere om de mogelijkheid om het lichtzwaard van Cal een oranje kleur te geven. De ontwikkelaar heeft deze content nu alsnog voor iedereen beschikbaar gemaakt.

Naast een oranje lichtzwaard hebben spelers nu toegang tot een nieuw uiterlijk voor Bee-D-1, twee nieuwe handvatten voor hun lichtzwaard en een nieuwe kleur voor het ruimteschip Mantis. Dit betekent overigens niet dat alle content nu voor iedereen beschikbaar is. Er zijn nog steeds objecten die achter slot en grendel zitten. Deze content kon alleen worden verkregen wanneer de game bij specifieke aanbieders werd aangeschaft.

Ook de fotomodus wordt onder handen genomen. Het was voorheen namelijk zo dat spelers via deze modus raketten onschadelijk konden maken. De camera werd beschouwd als een object en wanneer je door raketten heen vloog kon je deze laten ontploffen.

Photo mode can destroy Rockets from r/FallenOrder

-

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Ik heb 'm direct na release (uit)gespeeld en van genoten maar ben benieuwd of de framerate problemen nu al een beetje zijn opgelost. Ik speelde op de One X.

0

@Wiepie ik heb het gister aangeschaft en kan je het antwoord verklappen. Neen. Ik speel op de PS4 Pro. verder goede game, maar inderdaad bizarre drops soms

0

@EA16 ik ben momenteel aan het spelen op 1ste generatie ps4. De framerate drop is soms wel vervelend inderdaad.

0
test

Dit is dus weer zo`n reden waarom ik geen pre-orders meer doe. Lekker gemaakt worden met spullen die later toch weer voor iedereen beschikbaar worden. Waarom snappen ze tegenwoordig het woord "exclusive" niet meer....

0
test

@Magister Dit dus. Ik snap pre-orders sowieso niet, waarom eerder betalen voor iets dat je pas veel later kan gebruiken.

0

Aanbevolen voor jou