Star Wars Jedi: Fallen Order ontvangt next-gen update

Star Wars Jedi: Fallen Order ontvangt next-gen update

Star Wars Jedi: Fallen Order ontvangt next-gen update voor PlayStation 5 en Xbox Series X en S.

Dat laat EA weten in een blogpost. De update is nu beschikbaar en verbetert onder andere de framerate en de resolutie van de game.Dankzij de update is Star Wars Jedi: Fallen Order nu speelbaar in 60 frames per seconde en bevat de game een dynamische resolutie.

Star Wars Jedi: Fallen Order is een singleplayer actie-adventure ontwikkeld door Respawn Entertainment. De game speelt zich af na Episode 3: Revenge of the Sith. Gamers spelen als Cal terwijl hij probeert te overleven en uit de handen van de Galactic Empire probeert te blijven. Tijdens zijn reis bezoekt Cal zowel nieuwe werelden als iconische planeten uit Star Wars-verhalen.

Star Wars Fallen Order

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Wat mij verbaast is dat dit uberhaupt nodig is. Heb je een midrange PC en speel je daar een niet zo oud spelletje op, dan krijg je in bijna alle gevallen een dikke grafische boost (zowel performance and beeldkwaliteit) op het moment dat je de GPU upgrade. Maar op de Next Gen mag je in je handen knijpen als je een paar maanden later een booster update krijgt.

0
test

@StormFox dat verschil is toch niet zo gek? Pc-games zijn gemaakt om dynamisch op verschillende configuraties te draaien. Console-games zijn juist geoptimaliseerd om op specifieke hardware te werken. Dat is de aard van het beestje. Beide hebben voor- en nadelen.

0
test

@LarsCornelis Ik snap het, maar met de komst van de Next Gen had ik hogere verwachtingen. En nu met SW Fallen Order krijgt men op de PS5 slecths een +15fps boost en een 1200p resolutie. En dan heb ik het niet eens over de 4K beloftes.

0

@StormFox Denk dat je gewoon een beetje zuur bent. Ik heb de game nog niet gespeeld, en zodra ik een ps5 weet te bemachtigen ga ik deze game alsnog spelen. Anders had ik hem links laten liggen onder het mom 'gemist, jammer maar helaas'. Maar jij zit hoog bovenop je paard met je dikke, vette, superieure kut PC en kan dat soort shit klaarblijkelijk niet zelf bedenken. Ze hoeven dit ook niet te doen, he? Game is al tijden uit. Maar je kan ook alsnog zitten zeiken natuurlijk. Jij wordt die gore, rare man in de buurt waar geen kind mee te maken wil hebben.

0
test

@Cocabeer Ik denk dat jij nog borsthaar moet krijgen gezien je laag niveau taalgebruik.

0
test

Net uitgespeeld en verwijderd maar weer op nieuw Downloaden dan maar.

0

Aanbevolen voor jou