Star Wars Jedi: Fallen Order krijgt framerate-opties op PS4 Pro en Xbox One X

Star Wars Jedi: Fallen Order krijgt framerate-opties op PS4 Pro en Xbox One X

Tijdens het previewevenement van Star Wars Jedi: Fallen Order heeft ontwikkelaar Respawn Entertainment onthuld dat de PS4 Pro- en Xbox One X-versies van de game framerate-opties krijgen.

Zoals veel games zijn de krachtigere consoles in staat om een 4K-resolutie op te geven voor een beoogde zestig frames per seconde. Hoewel de ontwikkelaar benadrukt dat het vanwege de aard van de gameplay voor veel spelers een fijne optie zal zijn, haalt de game niet altijd 60fps. De quality-modus, die maximaal 30fps haalt, zal stabieler zijn. De basisconsoles draaien standaard op 30fps.

Ook werd bekend dat de moeilijkheidsgraden van de game transparanter zijn dan de meeste titels. Respawn heeft vier niveau's geïntroduceerd: Story, Jedi Knight, Jedi Master en Grandmaster. Ieder niveau kent drie parameters: pareertiming, inkomende schade en agressie van vijanden. Met iedere stap omhoog verschuift een deel van de drie meters, waardoor spelers weten waar ze aan toe zijn.

Dennis Mons speelde de game deze week een aantal uur en noemt het de 'mogelijke redding van de Star Wars-gamefranchise'in zijn preview.

Star Wars Jedi: Fallen Order verschijnt op 15 november voor PlayStation 4, Xbox One en pc.

star wars jedi fallen order

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Maar als je 't nou op een ps4 pro of een xbonex speelt in 1080p. Draait ie dan wel stabiel 60fps? Die info mis ik altijd. 't is altijd gewone ps4 en xbone op 1080p VS pro en x op 4k. Er is een 3e groep. Geen 4k, maar wel pro of x

0
test

@darkmanwls Ze zeggen niet dat de performance mode in 1080p is, maar dat vermoed ik wel. De 'niet stabiele' 60fps is dus de derde groep waar jij het over hebt. Persoonlijk vind ik bij dit soort games 60fps een hele waardevolle toevoeging, zelfs op een 4K-tv.

0

Aanbevolen voor jou