Star Wars Galaxies sluit zijn deuren met laatste evenement | Gamer.nl

Star Wars Galaxies sluit zijn deuren met laatste evenement | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Vanaf begin september gaat het evenement van start, waarin de voortdurende strijd tu en beide partijen escaleert tot een laatste conflict. Spelers kunnen door middel van speciale evenementen en wedstrijden punten verdienen voor hun alliantie om uiteindelijk te oorlog te winnen en daarmee zelf bepalen hoe hun server het einde ervaart van de MMO.

Alle punten worden namelijk bij elkaar opgeteld en de fractie met de meeste punten mag uiteindelijk feest vieren, terwijl de verliezende partij "afscheid neemt met een knal", aldus de community manager. Spelers die geen kant kiezen, hebben de mogelijkheid om met aparte evenementen hun eigen einde van het spel in te luiden. Wat dit inhoudt, is vooralsnog onbekend.

Eisen

Om deel te kunnen nemen aan dit evenement is een actief abonnement op Star Wars Galaxies vereist, of een actieve Game Pa of SOE All Acce Game Pa . Spelers moeten hier voor 15 september in het bezit van zijn. Wie momenteel een inactieve account heeft en een Game Pa voor dertig dagen koopt, kan tot het einde van de game op 15 december doorspelen.

Spelers met een actieve SWG-account maken daarnaast aanspraak op een gratis abonnement op een ander spel van SOE, dat loopt vanaf 15 oktober tot 15 december. Zij kunnen daarbij kiezen uit onder meer Free Realms, Star Wars: Clone Wars Adventures, EverQuest en DC Universe Online.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou