Star Wars Episode 1: Racer uitgesteld

Star Wars Episode 1: Racer uitgesteld

Star Wars Episode 1: Racer is vlak voor release uitgesteld naar een onbekende nieuwe datum.

Dat heeft ontwikkelaar Aspyr gisteren aangekondigd. De racegame had eigenlijk vandaag op PlayStation 4 en Switch moeten verschijnen. Volgens Aspyr kost de ontwikkeling van de game meer tijd doordat alle werknemers nu thuis werken in verband met het coronavirus. Een nieuwe releasedatum werd niet gegeven.

Episode 1: Racer verscheen in 1999 onder andere voor Nintendo 64, pc en Dreamcast en laat spelers meedoen aan podraces, bekend uit de Star Wars-film Episode 1: The Phantom Menace. De nieuwe versie van de game krijgt verbeterde besturing. Verder zit alles uit het oorspronkelijke spel in de game, waaronder de campagne, 25 verschillence coureurs, split-screen multiplayer en alle tracks.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Prima als het uitgesteld word, kwaliteit gaat voor. Maar een dag voor release met de reden dat medewerkers thuis werken ivm corona vind ik een beetje slap, dit hadden ze toch eerder kunnen zien aankomen?

0
test

@MelvinChowder Vooral omdat ze geen alternatieve datum klaar hebben staan. Beetje vreemd verhaal idd.

0
test

Of er is toevallig iemand ziek geworden die 't een en ander nog moest afmaken/insturen. Iedereen zit basically thuis dus zo plotseling vind ik 't niet

0

Aanbevolen voor jou