'Star Wars Eclipse kampt met productieproblemen'

'Star Wars Eclipse kampt met productieproblemen'

Star Wars Eclipse zou kampen met productieproblemen. Dat claimt ingewijde Tom Henderson in een YouTube-video.

Volgens Henderson pitchte ontwikkelaar Quantic Dream in 2013 een mmorpg genaamd Project Karma, die zich in de ruimte zou afspelen. Sony zoude de pitch echter hebben geweigerd, waarna de adventuregame Detroid: Become werd ontwikkeld. Delen van Project Karma zouden echter worden toegepast op Star Wars Eclipse, zoals een wezen dat zichtbaar is in de onthullingstrailer van de game. 

Momenteel zou Quantic Dream echter kampen met productieproblemen wegens de engine van de game, die gebouwd is voor kleine omgevingen en een beperkt aantal personages. Ook zou de studio moeite hebben met de multiplayermodus van Eclipse, die nog niet officieel is aangekondigd.

Verder zou de studio moeite hebben met het vinden van nieuwe medewerkers, na aantijgingen van seksuele intimidatie en wangedrag tijdens de productie van Detroit: Become Human en eerdere titels.

Tot slot zou Quantic Dream ook werken aan een mobiele game genaamd Spellcaster en een 'Middeleeuwse fantasygame' genaamd Project Dreamland. 

Star Wars Eclipse is ontwikkeling voor consoles en pc. Verwacht wordt dat de game pas over een paar jaar verschijnt.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

''Verder zou de studio moeite hebben met het vinden van nieuwe medewerkers, na aantijgingen van seksuele intimidatie en wangedrag tijdens de productie van Detroit: Become Human en eerdere titels.'' Dit was in 2018, maar ik kan er sindsdien niets van terugvinden. Was dit niet eerder officieel ontkracht? Best wel heftig dat het hele imago van zo'n studio kapot is door rumors.

0

Oh ja geruchten, er zijn drie kranten die er destijds over geschreven hebben. Er zal toch wel iets aan de hand zijn.

0

Aanbevolen voor jou