Star Wars Eclipse bevat mogelijk een compleet nieuw ras

Star Wars Eclipse bevat mogelijk een compleet nieuw ras

In Star Wars Eclipse wordt mogelijk een compleet nieuw ras dat nooit eerder in het Star Wars-universum voorkwam geïntroduceerd.

Het YouTube-kanaal

Watch on YouTube

(via VGC) claimt details van het verhaal van de game te hebben ontvangen. Volgens presentator Colin Moriarty is de productie van de game nog niet officieel van start gegaan.

Vervolgens worden er details over de hoofdpersonages gegeven. Zo zou het hoofdpersonage Sarah zijn, een atletische dertiger die van een ras van mensachtigen komt. Dit ras staat aan het hoofd van een rijk genaamd de Zaraan.

Dit ras zou politiek en militair gezien behoorlijk aggressief zijn. Er zou weinig verschil tussen mannen en vrouwen zijn, behalve dat wanneer een koppel trouwt dit koppel één bestuurseenheid wordt die samenwerkt. Dit levert echter problemen op, omdat Sarah fanatiek gelooft in het geweld en de onderdrukking van het keizerrijk, en haar partner Xendo een stuk softer is. De relatie tussen dit tweetal zou een belangrijke rol spelen in de game.

De game zou geschreven worden door Quantic Dream-oprichter David Cage en Adam Williams, die eerder ook mee heeft geholpen aan games van de ontwikkelaar.

Bovenstaande details zijn niet officieel bevestigd. Wel duidelijk is dat Star Wars Eclipse zich afspeelt ten tijde van de High Republic. In de game nemen spelers de rol aan van verschillende personages, waarbij keuzes invloed hebben op de toestand in de Outer Rim van het universum. Een officiële releasedatum en systemen zijn nog niet bekend.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Nog geen eens in productie en al bijna een jaar geleden aangekondigd. Kansloos.

0
test

Oh oh wat origineel... Not.. er zijn zoveel rassen te bedenken als dat er sterren zijn, dus dit is totaal niets bijzonders.

0

Aanbevolen voor jou