Star Wars Battlefront krijgt geen content van Episode VII | Gamer.nl

Star Wars Battlefront krijgt geen content van Episode VII | Gamer.nl

Star Wars Battlefront ontvangt geen content gebaseerd op de zevende Star Wars-film: The Force Awakens.  Dit maakt een medewerker duidelijk via Twitter.

Via de officiële Twitter-pagina van Star Wars Battlefront wordt de vraag van een fan beantwoord of er content uit Episode VII gaat verschijnen in de game. Het antwoord luidt: “Ons team is zich momenteel aan het focu en op de originele trilogie voor deze release van Star Wars Battlefront.” Gekoppeld met eerdere berichten dat EA al werkt aan verdere Battlefront-titels, lijkt het duidelijk dat de nieuwe Star Wars-trilogie wordt bewaard voor een volgende game uit de serie.

Spelers kregen begin deze maand een nieuw level tot hun beschikking: de planeet Jakku. Dit is ook een belangrijke locatie in de nieuwste Star Wars-film. De gebeurteni en rondom Jakku in de game spelen zich rond dezelfde tijd af als de originele trilogie, de nieuwe Star Wars-film speelt 29 jaar later af.

Aan Star Wars Battlefront worden nog een groot aantal levels toegevoegd voor Season Pa -houders. Over de inhoud van deze content is nog niks bekend.

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou