Star Wars Battlefront: Elite Squadron naar DS en PSP | Gamer.nl

Na eerdere trailers deze week is er een derde trailer van No Man's Sky uitgebracht.

Star Wars Battlefront: Elite Squadron is een shooter in dezelfde stijl als voorgaande games in de serie, maar heeft een hogere mate van interactie en de mogelijkheid om op meerdere slagvelden tegelijk te vechten. Voertuigen en diverse vliegtuigen keren terug, evenals de mogelijkheid om je personages uitgebreid aan te pa en op de PSP. De DS-versie werkt met een kla esysteem dat iets minder ruimte biedt voor aanpa ingen.

Uitgebreide singleplayer

De game is op de PSP met maximaal zestien en op Nintendo's handheld met maximaal vier personen speelbaar, maar zal ook een uitgebreide singleplayermodus bevatten met een verhaal dat het hele Star Wars-universum omspant. Je neemt in de game de rol aan van X2, een Clone Trooper die is gecreëerd uit het DNA van een Jedi Master. Waar X2 de kant van de Rebellen kiest, betreedt zijn gekloonde broer een donkerder pad. Uiteindelijk zal dit leiden tot een confrontatie.

Star Wars Battlefront: Elite Squadron moet in het derde kwartaal van dit jaar verschijnen. Hieronder de eerste beelden van de game.

DS-versie

PSP-versie


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou