Star Wars: Battlefront-datum komt pas wanneer EA het zeker weet | Gamer.nl

Star Wars: Battlefront-datum komt pas wanneer EA het zeker weet | Gamer.nl

PC REVIEW - Als je gevraagd wordt om een Nederlandse gamedeveloper te noemen, zal je vermoedelijk Killzone-ontwikkelaar Guerrilla Games noemen. Toch zijn er inmiddels ook talloze andere, kleinere studios die fraaie (indie)games hebben uitgebracht. Zo brachten de afgelopen jaren ons onder andere Reus van Abbey Games, Awesomenauts van Ronimo Games en Luftrausers van Vlambeer. Met regelmaat komen er dus kwalitatief degelijke titel van Nederlandse bodem. Nieuw in dit rijtje is Amulware, dat debuteert met Roche Fusion.

Tijdens EA's E3-persconferentie liet EA alleen beelden van het ontwikkelteam zien, met de mededeling dat Battlefront pas echt in het voorjaar van 2015 getoond wordt. 

"Deze games zijn zo groot en je moet het spel goed zien te krijgen", aldus Moore. "We worden vaak bekritiseerd om het feit dat we te vroeg releasedata aankondigen. Ik geloof niet in het precies vaststelle nvan een datum en dan daar naartoe werken tijdens de ontwikkeling, het werkt gewoon niet. Wanneer we ons comfortabel voelen, kondigen we een releasedatum aan."


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou