Star Wars Battlefront 2-trailer lekt uit | Gamer.nl

Star Wars Battlefront 2-trailer lekt uit | Gamer.nl

De trailer van Star Wars Battlefront 2 is uitgelekt via vermoedelijk een officieel PlayStation YouTube-kanaal. De beelden bevestigen dat de game een singleplayer krijgt en de multiplayer speelt zich af in alle tijdperken van de films.

In de dertig seconden worden beelden getoond van een "niet verteld soldatenverhaal" en multiplayer-actie. Eerder dit jaar maakte EA al bekend dat de game een singleplayer zal bevatten, iets wat ontbrak in het eerste deel. Mogelijk speelt het verhaal zich af na Return of the Jedi: "Ik herinner mijn laatste orders nog, de dag dat de echte oorlog begon.", waarna een ander personage roept: "Wreek onze keizer."

De game bevat content van zowel de prequels als de nieuwe trilogie, waaronder de personages Yoda, Rey, Darth Maul en Kylo Ren. Spelers die de game pre-orderen krijgen de helden uit die nieuwe film, The Last Jedi, als dlc.

Star Wars Battlefront 2 wordt op 15 april om 20:00 uur s'avonds officieel aangekondigd, tijdens de Star Wars Celebration in Orlando. In een livestream wordt vermoedelijk meer informatie onthuld.

De game moet rond de feestdagen verschijnen voor waarschijnlijk de PlayStation 4, Xbox One en pc. De beelden uit de trailer zijn gebaseerd op in-engine footage van de PlayStation 4-versie.

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou