Star Wars Battlefront 2 komt in najaar 2017 uit | Gamer.nl

Star Wars Battlefront 2 komt in najaar 2017 uit | Gamer.nl

Star Wars Battlefront 2 komt in het najaar van 2017 uit, zo heeft Electronic Arts' CFO Blake Jorgensen gesuggereerd in gesprek met aandeelhouders.

Eerder kondigde EA de game al aan. Begin dit jaar liet EA al weten dat de game "over een jaar" zou verschijnen, maar nu is er een specifiekere periode. Deze is echter niet verra end: Star Wars Battlefront kwam in het najaar van 2015 uit. Het geeft EA daarnaast ook de kans om content gebaseerd op Episode 8, die rond de feestdagen van 2017 in de bioscopen draait, toe te voegen aan de game.


Het mag geen verra ing heten dat er een vervolg op Star Wars Battlefront komt. Het origineel is zo'n 14 miljoen keer verscheept. De game is ontwikkeld door Dice, en het vervolg wordt tevens gemaakt door de Battlefield-ontwikkelaar, al helpt Motive Studios mee.

EA maakt tevens anders Star Wars-games. Titanfall-ontwikkelaar Respawn maakt een third-person actie adventure gebaseerd op de filmreeks, terwijl Uncharted-director Amy Hennig samen met Dead Space-ontwikkelaar Visceral Games ook aan een Star Wars-game werkt.

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou