Star Wars Battlefront 2 bevat drie keer zoveel content als vorige deel | Gamer.nl

Star Wars Battlefront 2 bevat drie keer zoveel content als vorige deel | Gamer.nl

Andrew Wilson, CEO van Electronic Arts, heeft gezegd dat Star Wars Battlefront 2 drie keer zoveel content zal bevatten als het eerste deel. Ook heeft hij zich uitgelaten over de releasedatum van de andere Star Wars-games.

Wilson benadrukt dat EA de feedback op het eerste deel serieus neemt en wijst hierbij op de toevoeging van de singleplayer aan de serie en een uitgebreide multiplayer. Ook hoopt hij als gevolg hiervan meer exemplaren te verkopen dan de 14 miljoen stuks van Star Wars Battlefront uit 2015.

Daarnaast vertelde hij dat de andere Star Wars-games en nieuwe IP's vanaf het fiscale jaar van 2019 verschijnen, dat loopt van april 2018 tot maart 2019.

"Gedurende het fiscale jaar van 2019 en daarna zal ons portfolio verder groeien. Er zullen nieuwe ervaringen zijn voor Battlefield-fans, onze Star Wars action-adventure zal zijn debut maken en later hebben we een nieuwe Star Wars-game van onze partners van Respawn. We zullen verder investeren in nieuwe IP's, inclusief de nieuwe game van Bioware en onze studio Motive."

Star Wars Battlefront 2 verschijnt op 17 november. Wouter noemde de game "een veel uitgebreider en afwi elender vervolg" in zijn preview.

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou