Star Wars-acteur vraagt om singleplayer-modus voor Battlefront | Gamer.nl

Star Wars-acteur vraagt om singleplayer-modus voor Battlefront | Gamer.nl

John Boyega, bekend als Finn uit de nieuwste Star Wars-film The Force Awakens, heeft via Twitter een verzoek ingediend voor meer verhalende content in Star Wars Battlefront.

De acteur stuurde een bericht naar het officiele Star Wars-profiel van EA op Twitter: “Krijgen fans een volledige offline verhaal-modus? Dat is een leukere manier om de controls te leren kennen.” EA antwoordde met de vraag of hij de mi ies al heeft geprobeerd. Boyega had al snel een antwoord klaar liggen: “Ja, ik vond het fantastisch! Maar het laat je achter met de neiging om meer van het verhaal te zien. Kan ik jullie basis in het Verenigd Koninkrijk bezoeken?”

In ieder geval één van zijn verzoeken heeft gehoor gekregen, de Britse Twitter-pagina van EA bevestigde dat hij langs mocht komen. Het is onbekend of er meer verhalende content in Star Wars Battlefront gaat verschijnen. Voor vele fans was dit het grootste nadeel van de online shooter. Het is ook mogelijk dat EA een singeplayer-campagne achter de hand houdt voor toekomstige Battlefront-titels, die al bevestigd zijn.

Dice heeft recentelijk de details onthuld over de Outer Rim-dlc voor Star Wars Battlefront. De game is beschikbaar op Xbox One, PlayStation 4 en pc.

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou