Star Wars-acteur onthult waarom hij wegging bij Uncharted 4 | Gamer.nl

Star Wars-acteur onthult waarom hij wegging bij Uncharted 4 | Gamer.nl

Acteur Alan Tudyk, die volgend jaar in de film Star Wars: Rogue One een rol speelt, zou eerst ook zijn stem verlenen aan een personage in Uncharted 4: A Thief's End. Hij zag echtere "rare wijzigingen"' in het script, waarna hij opstapte. Dat meldt hij in een interview met IGN.

"Ik werkte aan Uncharted, de game die nog moet uitkomen - ik had daar een rol in", zo vertelt Tudyk. "Ik had [Nathan Drake's stemacteur Nolan North] niet gezien sinds we jaren geleden een project deden. Ik vond het... ze... um... ze ontsloegen... ummm... Ik vertrok, ik nam ontslag!"

"Ik vertrok omdat men besloot met de game een andere richting op te gaan", vervolgt Tudyk. "Toen men besloot een andere persoon in een leidinggevende positie te zetten, was mijn contract betekenisloos en kon ik dat als kans gebruiken om weg te lopen. Het was geweldig, ik had de ervaring dit te doen en vrienden te maken - niet met [ontwikkelaar] Naughty Dog - maar ik heb vrienden gemaakt met mensen die vertrokken." De veranderingen die Naughty Dog aanbracht waren volgens Tudyk "raar".

Het is bekend dat voorheen Amy Hennig de ontwikkeling van Uncharted 3 leidde, maar dat na haar vertrek The Last of Us-directors Neil Druckmann en Bruce Straley haar rol overnamen.

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou