Star Wars-acteur bevestigt dat Sleeping Dogs-film nog steeds op komst is | Gamer.nl

Star Wars-acteur bevestigt dat Sleeping Dogs-film nog steeds op komst is | Gamer.nl

Star Wars-acteur Donnie Yen heeft foto's op Instagram laten weten dat de film gebaseerd op Sleeping Dogs nog steeds in de maak is.

Donnie Yen, onder andere bekend van Ip man en Star Wars: Rogue One plaatste foto's op Instagram waarin hij zegt: "Grootse dingen kosten tijd. Sleeping Dogs is in motie, iedereen klaar?"

In maart werd al duidelijk dat Donnie Yen in de adaptatie van de game ging spelen als Wei Shen, alhoewel deze geruchten nog niet zijn bevestigd.

Sleeping Dogs is een sandboxgame waarin men speelt als undercover agent die een Triade-organisatie probeert te ontmantelen in Hong Kong. Het vervolg op Sleeping Dogs is er nooit van gekomen doordat de ontwikkelaar, United Front Games, in oktober 2016 gedwongen was te sluiten. Verdere details omtrent de reden tot het sluiten van het bedrijf is nooit bekend geworden.

De film wordt geproduceerd door Original Film in samenwerking met DJ2 Entertainment. DJ2 Entertainment is ook betrokken met de verfilming van de game Ruiner, een cyberpunkgame. Het project wordt aangestuurd en geproduceerd door Neal Moritz, onder andere bekend van de Fast and Furious-serie.

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou