Star Trek: Resurgence uitgesteld naar april 2023

Star Trek: Resurgence uitgesteld naar april 2023

Star Trek: Resurgence komt pas in april 2023 uit.

Dat heeft ontwikkelaar Dramatic Labs aangekondigd. Het spel stond eigenlijk gepland voor dit jaar, maar dat blijkt niet meer haalbaar. Een precieze releasedatum is er nog niet - het is alleen duidelijk dat het spel in april 2023 op Epic Games Store, Xbox- en PlayStation-consoles uitkomt.

Star Trek: Resurgence werd vorig jaar tijdens The Game Awards aangekondigd en wordt ontwikkeld door Dramatic Labs, een studio opgericht door de voormalige Telltale Games-baas Kevin Bruner. Er werken zo'n twintig voormalige Telltale-werknemers bij de studio.

Het wordt dan ook een adventuregame in de stijl van Telltale-spellen. Star Trek: Resurgence speelt zich in 2380 af en volgt de gebeurtenissen uit Star Trek: The Next Generation vanuit de optiek van twee personages: officier Jara Rydek en crewlid Carter Diaz.

De ontwikkelaar deelde ook enkele nieuwe screenshots van de game, die hieronder zijn te bekijken.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Ik moet zeggen dat ik met de huidige staat van Star Trek 0 hoop heb

0
test

@Tad Hoezo? Strange New Worlds is (naar mijn bescheiden mening) voor het eerst sinds tijden een ontzettend goede Star Trek serie. Krijgt ook goede recensies en heeft zelfs een 8.2 op IMDB. Ik ben juist voor het eerst sinds jaren weer hoopvol wat Star Trek betreft.

0

@The_Stifmeister klopt ben ik helemaal mee eens. Ik vond Picard eigenlijk ook best oke. Discovery vond ik seizoen 3 en 4 redelijk goed. En de animatieserie Lower decks wordt ook steeds beter.

0

@The_Stifmeister Recensies op IMDB heb ik nog minder vertrouwen in, al helemaal als Amazon ergens z'n vinger in stopt. Bij die lord of the rings serie waren recensies onder de 6 sterren niet mogelijk/niet vertoond. Sinds die derde Star Trek film (Star Trek Beyond?) heb ik de serie los gelaten en verder niet veel naar om gekeken, het was iets minder afgrijselijk, maar toch nog iets meer actiefilm dan dat het een gevoel van sci-fi brengt, terwijl Picard (van wat ik hoor) iets te hard probeert oude helden af te breken

0
test

Deze gebruiker is verwijderd

0

Aanbevolen voor jou