Star Trek massive multiplayer game aangekondigd | Gamer.nl

Na eerdere trailers deze week is er een derde trailer van No Man's Sky uitgebracht.

Perpetual Entertainment heeft vandaag aangekondigd dat het de rechten heeft verkregen van Viacom Consumer Products om een ma ive multiplayer titel te ontwikkelen die zich afspeelt in het Star Trek universum, de bekende tv-series en films waarin de mensen reeds zover zijn, dat ze de ruimte kunnen verkennen.

Doordat Perpetual de licentie heeft verkregen op elk van de ooit uitgebrachte Star Trek films en series, waaronder Star Trek: The Original Series, Star Trek: The Next Generation, Star Trek: Deep Space Nine, Star Trek: Voyager en Star Trek: Enterprise, is men in staat een enorm uitgebreid en volledig universum te creëren.

Star Trek Online wordt geen MMORPG, maar een mix van actie, adventure en gevechten. Het spel zal een groot aantal mi ies bevatten die met één of meerdere spelers gespeeld kunnen worden, zowel in de ruimte als op de planeten zelf. Het zal voor de fans helaas nog wel even duren voordat de Star Trek ma ive multiplayer game het daglicht zal zien. De betatest staat geplanned voor eind 2006, de release zal in 2007 plaatsvinden. Lees het volledige persbericht hier. Meer informatie over het spel vind je in de FAQ.
Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou