Nieuws
Star Ocean The Divine Force

Star Ocean: The Divine Force verschijnt op 27 oktober

Game komt uit op Steam, Xbox en PlayStation

Geschreven door Michel Musters op
Star Ocean: The Divine Force komt op 27 oktober uit.

Dat werd tijdens een livestream aangekondigd. Het spel verschijnt op die datum op PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S, Xbox One en Steam. Er werd ook een nieuwe trailer getoond, die hieronder is te bekijken.

Star Ocean: The Divine Force had eigenlijk afgelopen voorjaar moeten uitkomen, maar eerder dit jaar liet Square Enix al weten dat dit niet meer haalbaar was. 

Star Ocean: The Divine Force combineert scifi en fantasie met een uitgebreide line-up aan personages, verhalen, een uniek gevechtssysteem en toegankelijke besturing. Het verhaal moet daarbij beïnvloed worden door de keuzes die spelers maken.

De Star Ocean-franchise begon in 1996 en bestaat uit vijf hoofdgames, een spin-off en een mobiele game. De meest recente spellen zijn de in 2016 verschenen Star Ocean: Integrity and Faithlessness voor PlayStation 4 en PlayStation 3 en Star Ocean: Anamnesis voor iOS en Android.

Dit artikel delen:

Lees meer

Aandeelhouder vraagt naar toekomst van F-Zero aan Nintendo Switch-versie Nier: Automata draait in 1080p en 30 frames per seconde
3

Reacties op: Star Ocean: The Divine Force verschijnt op 27 oktober

 • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
 • avatar

  Saria282

  • 30 juni 2022 14:13
  Dat ziet er gaaf uit. Ik vond de game uit 2016 tegen vallen. Maar dat was omdat je bijna altijd op dezelfde planeet bleef en voor een serie dat vooral in de ruimte af speelt was dat jammer

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.
 • Messtranor

  • 30 juni 2022 14:21
  @Saria282 Ja, Integrity and faitlessness was inderdaad duidelijk het minste deel in de serie. Ik stoorde me vooral aan de keuze om alle cutscenes in game te houden, waardoor het vaak eruit zag dat de characters maar een beetje stonden terwijl je naar een gesprek zat te luisteren. En de keuze om je gehele team aan ieder gevecht deel te laten nemen, waardoor het een chaos werd.

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.
 • avatar

  loki82

  • 1 juli 2022 08:48
  Nice, wist niet dat er een nieuwe aan zat te komen. Laatste was idd minder maar dit ziet er wel weer goed uit

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.