Star Ocean The Divine Force onthuld

Star Ocean The Divine Force onthuld

Square Enix werkt aan de nieuwe rpg Star Ocean The Divine Force, zo werd tijdens de State of Play gisteravond aangekondigd.

Het nieuwe deel in de langlopende rpg-reeks moet ergens in 2022 uitkomen op PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S, Xbox One en pc. De game is in samenwerking met Tri-Ace ontwikkeld.

Op PlayStation Blog wordt dieper ingegaan op de game. "Het spel combineert sci-fi en fantasie met een uitgebreide line-up aan personages, verhalen, een gevechtssysteem wat voor uitputtende gevechten en gemakkelijke besturing zorgt en meer." Het verhaal moet daarbij beïnvloed worden door de keuzes die spelrs maken.

The Star Ocean-franchise begin in 1996 en bestaat uit vijf hoofdgames, een spin-off en een mobiele game. De meest recente spellen zijn de in 2016 verschenen Star Ocean: Integrity and Faithlessness voor PlayStation 4 en PlayStation 3 en Star Ocean: Anamnesis voor iOS en Android.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

Zag er goed uit maar weinig ervaring in het Star Ocean universum.. zijn die games niet een beetje hit and miss elke keer?

0
test

@ali3n8tor Star ocean 2 en 3 worden gezien als DE goede games. En de rest is wel okay. Dan hebben we het ook over 2 games die origineel op de playstation 1 en 2 zijn verschenen. Dus eigenlijk is het wel even geleden dat er een echt goede nieuwe star ocean is uitgekomen.

0

Aanbevolen voor jou