Nieuws
Star Ocean The Divine Force

Star Ocean: The Divine Force-demo komt volgende week uit

Op PlayStation- en Xbox-consoles

Geschreven door Michel Musters op
Aanstaande dinsdag verschijnt er een demo van de aankomende actie-rpg Star Ocean: The Divine Force.

Dat werd door Square Enix tijdens de Tokyo Game SHow aangekondigd. De demo komt beschikbaar op PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S en Xbox One. Een demo voor pc is op moment van schrijven niet aangekondigd.

De precieze inhoud van de demo is nog niet bekend, maar de gameplay zou zo'n twee uur aan speeltijd beslaan. Ook is niet duidelijk of geboekte progressie meegenomen kan worden naar de uiteindelijke versie van het spel.

Star Ocean: The Divine Force combineert scifi en fantasie met een uitgebreide line-up aan personages, verhalen, een uniek gevechtssysteem en toegankelijke besturing. Het verhaal moet daarbij beïnvloed worden door de keuzes die spelers maken.

De Star Ocean-franchise begon in 1996 en bestaat uit vijf hoofdgames, een spin-off en een mobiele game. De meest recente spellen zijn de in 2016 verschenen Star Ocean: Integrity and Faithlessness voor PlayStation 4 en PlayStation 3 en Star Ocean: Anamnesis voor iOS en Android.

Star Ocean: The Divine Force komt op 27 oktober uit op Steam, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S en Xbox One. Hieronder is een nieuwe trailer van de game te bekijken.

Dit artikel delen:

Lees meer

Star Wars Eclipse behoudt elementen uit eerdere Quantic Dream-games Guilty Gear: Strive verschijnt op Xbox-consoles en Game Pass
0

Reacties op: Star Ocean: The Divine Force-demo komt volgende week uit

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.