Star Fox 2-programmeur is verrast en blij dat de game uitkomt | Gamer.nl

Star Fox 2-programmeur is verrast en blij dat de game uitkomt | Gamer.nl

In een e-mail aan href="http://kotaku.com/starfox-2-programmer-is-surprised-and-thrilled-the-game-1796446311">Kotaku </a>heeft Star Fox 2-programmeur Dylan Cuthbert laten weten dat hij net zo verrast was als de rest van de wereld dat de game alsnog verschijnt.

De nooit eerder uitgebrachte game zit inbegrepen bij de recent aangekondigde SNES Cla ic Mini van Nintendo. Cuthbert zegt zowel blij als verrast te zijn:

"Ik ben verwonderd, het is totaal gestoord! Ik bedoel, ik had de hoop volledig opgegeven dat de game uit zou komen. Ik heb twee jaar besteed aan het maken van de game en ik hield van elke minuut. Eindelijk kunnen alle mensen de coole kleine tweaks en dingen zien, alle speciale ideeën die we erin hebben gestopt. Deze game had zo veel experimenten aan het begin, en dat komt heel erg goed naar voren tijdens de ontmoetingen in de game."

Volgens Cuthbert werd de game geannuleerd omdat de PlayStation en de Sega Mega Drive de 3D-games van Nintendo voorbij waren gestreefd. Vermoedelijk besloot Nintendo de nadruk op de Nintendo 64 te leggen, waardoor het uitbrengen van Star Fox 2 niet meer noodzakelijk was.

David Cuthbert is nu bekend van Q-Games, verantwoordelijk voor de PixelJunk-games.

Lees hier meer over de SNES Cla ic Mini en waar je hem kunt bestellen.

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou