Star Citizen kan de rest van de maand gratis uitgeprobeerd worden

Star Citizen kan de rest van de maand gratis uitgeprobeerd worden

Star Citizen kan de rest van de maand november gratis gespeeld worden.

De gratis periode is onderdeel van de jaarlijkse in-game Intergalactic Aerospace Expo (IAE). Nieuwe spelers kunnen meer dan honderdtwintig schepen gratis uitproberen. Daarbij kan men het digitale evenement bezoeken en virtuele hallen vol met de nieuwste schepen bekijken. 

Daarbij zijn er allerlei evenementen om aan deel te nemen beschikbaar. De komende dagen zullen er ook nieuwe voertuigen worden onthuld. Meer informatie over het evenement en een link naar de gratis download zijn hier te vinden.

In september bleek dat er inmiddels meer dan een half miljard dollar is opgehaald voor de crowdfunding van Star Citizen. Sinds 2012 kan men geld overmaken naar Cloud Imperium Games om de ontwikkeling van de ruimtegame te bekostigen.

Star Citizen is al jaren in ontwikkeling, al is een deel van de multiplayer al wel geruime tijd speelbaar via Early Access. Star Citizen moet ook een complete singleplayercampagne krijgen genaamd Squadron 42. De ontwikkelaar praat zelfs al over vervolgen op deze campagne.

Er is veel controverse rondom Star Citizen. Dat komt omdat het spel al zolang in ontwikkeling is en er zoveel geld wordt opgehaald, maar het nog altijd niet duidelijk is wanneer het eindproduct uitkomt.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

@Messtranor haha inderdaad, ik herinner me nog dat ik dit jaren geleden echt in de gaten hield. Zo veel toffe beloftes.

0
test

@Messtranor zo inderdaad, die vent moet echt oppassen wat hij zegt. Er komt een dag dat hij een boze fan tegenkomt omdat hij na 20 jaar nog steeds de game niet kan spelen.

0

Star Citizen heeft ook nooit een release datum gehad. Dat ging altijd om Squadron 42 en niet Star Citizen zelf. Mensen die geinteresseerd zijn zou ik adviseren om mee te doen aan deze free flight IAE event. Vooral de nieuwe features die ook in deze 3.17.4 patch zitten en komende 3.18 patch, deze laatste wordt ook al door het publiek getest onder evocati testers, is wel echt het begin van hoe een MMO Scifi game als Star Citizen er heel erg uit moet gaan zien. De reden dat ze al heel lang denken aan een vervolg van Squadron 42, is omdat het een part 1 is. Starters hebben ook een mooi schip waarmee ze nu kunnen starten zoals de Cutter.

0

Aanbevolen voor jou