Star Citizen kampt na update met inlogproblemen, ontwikkelaar zegt sorry

Star Citizen kampt na update met inlogproblemen, ontwikkelaar zegt sorry

Cloud Imperium Games heeft afgelopen vrijdag update 3.18 voor Star Citizen uitgebracht. De vele inlogproblemen die daarop volgden heeft de ontwikkelaar er toe aangezet om zijn excuses aan te bieden.

In 2012 kwam de Kickstarter-campagne van Star Citizen online. Sindsdien is er meer dan een half miljard dollar opgehaald voor de ontwikkeling van de game. Een alfaversie van de game is al geruime tijd speelbaar.

Na de nieuwste update, die volgens de ontwikkelaar de grootste update voor de game tot dusver is, begon het klachten te regenen van spelers die niet meer konden inloggen. Spelers die wel konden inloggen maakten melden van allerlei bugs. 

Op social media heeft Cloud Imperium zichzelf nu verontschuldigd. Volgens de ontwikkelaar heeft de nieuwe update er voor gezorgd dat er een enorme toename was in spelers - onder andere mensen die lange tijd niet meer ingelogd zijn - en dat veroorzaakte het grootste probleem. 

"Het spijt ons voor de ruwe start", zo schrijft de ontwikkelaar. "Het team heeft alle hens aan dek om alles zo snel mogelijk weer vlekkeloos te laten lopen. We houden je op de hoogte!"

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou