Door de financiën die zijn binnengehaald zijn er weer een aantal stretch goals behaald. Zo wordt het singleplayergedeelte van de ruimtegame, genaamd Squadron 42, verder uitgebreid. "Dit moet er voor zorgen dat het de ware opvolger van Wing Commander wordt", aldus Roberts. 

Verder is ook de Origin 890 Jump ontgrendeld. Deze ruimtejacht bevat vele luxe opties voor de eigenaar en moet spelers "in stijl door de ruimte laten reizen", met meerdere decks en een eigen baai voor ruimteboten. Bij 31 miljoen dollar wordt de RSI Orion ontgrendeld, ook een ruimteschip die voorheen door grote bedrijven werd gebruikt en onder andere gigantische laserstralen bevat.

Star Citizen heeft sinds zijn aankondiging vele miljoen dollars opgehaald via verschillende kanalen, zoals een Kickstarter-campagne, een eigen website en enkele losse donateurs. De game is het meest succesvolle crowdfundingproject to nu toe. Voor het spel werd oorspronkelijk 2 tot 4 miljoen dollar gevraagd. Star Citizen moet begin 2015 verschijnen op PC.