Om precies te zijn, screenshots van Mario Sunshine, Metroid Prime, Eternal Darkness en Starfox Adventures.

Mario Sunshine

Sinds we een week geleden voor het eerst high-res screens van Mario Sunshine te zien kregen, is het amper nog stil geweest rond de nieuwste game in de Mario serie. Een paar dagen later verscheen nog een nieuwe screen, en veel info over het spel kwam vrij.

Nintendo doet nu lekker mee met hypen; in hun nieuwsbrief geven ze een link naar 3 nieuwe screenshots van de game.

Mario klimt in een hek Screenshot 2 Screenshot 3

Het eerste dat opvalt is de op het eerste gezicht gelijkenis met Super Mario 64 (Nintendo64). Ook is de kwaliteit van de screens er sinds de vorige screens een stuk op vooruit gegaan. Nog steeds niet geweldig, maar het kan er zeker mee door.

Metroid Prime

Ook de nieuwe Metroid Prime screens kwamen mee met Nintendo's nieuwsbrief. Hoewel we in deze screens weinig verassingen kunne ontdekken, zien ze er toch wel erg lekker uit.

Samus in een ijzige wereld Screenshot 2 Screenshot 3 Eternal Darkness

De nieuwe shots van Eternal Darkness imponeren misschien niet zo, maar dat maakt het idee achter de game niet minder. Vooral het 'ik wordt gek' effect klinkt bijzonder interessant.

Een van de hoofdkarakters uit de middeleeuwen Screenshot 2 Screenshot 3Starfox Adventures

Een van de langst verwachtte GameCube titels is Starfox Adventures. Nintendo wakkert de hype nog eens aan met een drie verse screens, die er stuk voor stuk prachtig uitzien. Het zogenaamde 'fur' effect is weer overduidelijk aanwezig en het geheel ziet er daarbij ook nog eens erg goed uit.

Fox McCloud's vacht zit altijd goed Screenshot 2 Screenshot 3