Standaard digitale editie Battlefield 2042 op PS5 en Xbox Series is cross-gen

Standaard digitale editie Battlefield 2042 op PS5 en Xbox Series is cross-gen

De standaard digitale editie van Battlefield 2042 op PlayStation 5 en Xbox Series X en S geeft nu ook toegang tot de PlayStation 4- en Xbox One-versies van de game.

Dat heeft Electronic Arts aangekondigd. Voorheen was dit alleen mogelijk voor gamers die de Gold- en Ultimate-edities van de game kochten. Dat betekent dat mensen die de reguliere versie van het spel digitaal op PS5 of Xbox Series kopen, ook toegang krijgen tot de game op de vorige generatie consoles.

Aangezien de next-gen versie van de game 10 euro duurder is, geven de standaard Xbox One- en PS4-versies van het spel geen toegang tot de versies op PS5 en Xbox Series. Daar kan wel voor 10 euro een upgrade voor gekocht worden.

De open bèta van Battlefield 2042 gaat aanstaande vrijdag om 9:00 uur Nederlandse tijd van start, al krijgen EA Play- en Xbox Game Pass Ultimate-leden vanaf vandaag al toegang. De bèta kan nu alvast geïnstalleerd worden.

Battlefield 2042 verschijnt op 19 november voor PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S, Xbox One en pc. Het spel is gericht op multipayer en bevat dus geen singleplayermodus. Op pc, PlayStation 5 en Xbox Series X en S zijn gevechten met 128 spelers mogelijk - op Xbox One en PS4 gaat het om 64 spelers en kleinere maps.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Ok prijs verhoogd en geen sp in de game alleen mp, en dat in een tijd dat mp games vaak gratis is. Ik weet niet of ik deze ga halen vooral dat ik de multiplayer van halo zo heerlijk vond spelen.

0

Vandaag de Beta gespeeld. Positief verrast. Dit is wel een echte Battlefield waar ik op gewacht heb. Samen met m'n zoon al veel gelachen om typische Battlefield taferelen. Deze komt wel in m'n collectie day one

0

Aanbevolen voor jou