S.T.A.L.K.E.R. Call of Pripyat verschijnt in oktober | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

BitComposer is verheugd dat het de game wist weg te snoepen voor de grotere uitgevers. "Met Call of Pripyat hebben we opnieuw een grote titel in ons portfolio," zegt Wolfgang Duhr van BitComposer. "Het feit dat we de voorkeur kregen boven internationaal gevestigde uitgevers toont het vertrouwen dat ontwikkelaar GSC Gameworld in ons heeft."

Tsjernobyl

Call of Pripyat volgt direct op de gebeurteni en uit de eerste S.T.A.L.K.E.R.-game, Shadow of Chernobyl. Het vertelt een geheel nieuw verhaal en brengt nieuwe locaties binnen het desolate gebied rond de ontplofte kerncentrale Tsjernobyl. De game bevat tevens nieuwe monsters en personages.

Nieuw is eveneens de mogelijkheid om, nadat het spel is uitgespeeld, nog door te spelen in een freeplay-modus. Verder is de grafische engine verbeterd en is er een geheel nieuw systeem dat het gedrag regelt van de computergestuurde personages in de wereld.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou