Stalker 2 officieel uitgesteld naar december

Stalker 2 officieel uitgesteld naar december

GSC Game World heeft Stalker 2 officieel uitgesteld naar 8 december.

De game stond eigenlijk gepland voor een release op 28 april. Eerder deze week liet een YouTuber al doorschemeren dat het uitstel er aan kwam. 

De ontwikkelaar laat weten dat de extra maanden aan ontwikkeling nodig zijn om diens visie te bereiken. "Stalker 2 is het grootste project ooit van GSC en moet uitvoerig getest en gepolijst worden. We vinden dat de ontwikkeling zolang moet duren als nodig is."

Stalker 2 verschijnt in eerste instantie alleen op Xbox Series X en S en pc, aangezien het spel drie maanden console-exclusive is op Xbox. Een eventuele PS5-versie kan dus pas in de loop van 2023 verschijnen.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Zonde; want dit was wel een van de grotere voorjaars releasen op pass. Maar goed; ik blijf er bij; pas uitbrengen als het klaar en goed is. Net als bij Halo. Dat extra jaar heeft duidelijk het beste in die game naar boven gehaald. Dat is Stalker ook gegund. Hopelijk zit MS niet stil, er gaan geruchten over Dying Light 2 naar pass om dit op te vangen.. who knows. Ik denk dat Extraction niet voldoende zal zijn, maar als ze DL2 voor elkaar krijgen zou dat bazen move zijn. We wachten af.

0
test

beter word alleen maar goed, kijk erg uit naar deze game

0

Aanbevolen voor jou