Nieuws
Google Stadia

Stadia Pro-leden ontvangen in december Tomb Raider en Farming Simulator 19

Samurai Shodown en Destiny 2 zijn al beschikbaar

Geschreven door Michel Musters op
Mensen met een Google Stadia Pro-abonnement ontvangen elke maand een aantal gratis games; in december zijn dat Tomb Raider: Definitive Edition en Farming Simulator 19.

Volgend jaar komt er een gratis abonnement voor Stadia beschikbaar, maar nu is er een Pro-abonnement van 10 euro nodig. Hoewel de meeste games voor Stadia alsnog apart gekocht moeten worden, ontvangen Pro-leden elke maand ook een aantal gratis games, vergelijkbaar met Xbox Live en PlayStation Plus. Toegang tot deze games komt te vervallen wanneer het Pro-abonnement opgezegd wordt.

Vanaf 1 december kunnen leden aan de slag met Farming Simulator 19 en Tomb Raider: Definitive Edition. Laatstgenoemde is de definitieve versie van het in 2013 verschenen spel rondom de nog jonge Lara Croft. In Farming Simulator 19 kunnen spelers hun eigen boerderij opbouwen. Mochten spelers één van deze games al gekocht hebben voor Stadia, dan kan men handmatig een vergoeding aanvragen.

Stadia Pro-leden van het eerste uur hebben inmiddels toegang gekregen tot Destiny 2 en Samurai Shodown. Meer details over de gratis games zijn hier te vindne.

Dit artikel delen:

Lees meer

Survival-horrorgame Pathologic 2 komt volgende maand naar Xbox One Star Wars Jedi: Fallen Order is de snelst verkochte Star Wars-game op pc
0

Reacties op: Stadia Pro-leden ontvangen in december Tomb Raider en Farming Simulator 19

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.