Via Twitter heeft PlayStation Europa bevestigd dat de aanbieding ook geldt voor Europese abonnees van PlayStation Plus. Stacking is een spel met matroesjka's, Russische houten poppetjes die in elkaar geschoven kunnen worden. In het spel neemt de speler de controle over de kleinste matroesjka van de Blackmore-clan, Charlie Blackmore.

Luidruchtige scheet

Als Charlie kan de speler in grotere matroesjka's springen. Door een andere matroesjka over te nemen, neemt de speler ook de speciale vaardigheden en identiteit van het slachtoffer over. De speciale vaardigheden variëren van de mogelijkheid een luidruchtige scheet te laten, waarna iedereen de kamer verlaat, tot gillen, tapdansen en het rechtzetten van iemand's hoed.

Doel van de game is om met deze vaardigheden verschillende puzzels op te lossen. Niet elke vaardigheid is echter even handig. Voor elke uitdaging zijn er meerdere oplossingen mogelijk, zowel eenvoudige als moeilijke. Ontwikkelaar Tim Schafer zegt dat het spel er net als South Park onschuldig uitziet, maar vol zit grove grappen.