SSX komt halverwege februari volgend jaar | Gamer.nl

SSX komt halverwege februari volgend jaar | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

De nieuwe SSX kent een aantal verschillende spelmodi, waarvan Deadly Descents er een is. Aanvankelijk droeg het spel deze naam als subtitel en zou het een serieuzere ondertoon krijgen, in plaats van de absurde insteek waar de serie bekend om staat. Inmiddels heeft EA de subtitel laten vallen en heeft het benadrukt dat er ook traditionele afdalingen zijn, waarbij het draait om het uitvoeren van zoveel mogelijk tricks. 

De game maakt voor zijn scoresysteem gebruik van een vergelijkbaar concept als Autolog en Battlelog, genaamd Ridernet. Hiermee worden aan spelers suggesties voor volgende afdalingen voorgelegd en kunnen zij direct zien hoe vrienden gepresteerd hebben bij eerdere uitdagingen. Ook is er een zogeheten Explore-modus, waarbij zij vrij zijn om uit de verschillende bergtoppen te kiezen. Zodra ze een afdaling voltooien en een tijd neerzetten, wordt deze opgeslagen in de vorm van een ghost. Tegen deze ghosts is vervolgens te racen. 


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou