Ssd van 512 GB voor Xbox Series X en S lanceert mogelijk binnenkort

Ssd van 512 GB voor Xbox Series X en S lanceert mogelijk binnenkort

Er komt binnenkort mogelijk een SSD van 512 GB uit om de opslagruimte van de Xbox Series X en S mee uit te breiden.

De Seagate-uitbreiding werd geadverteerd door diverse retailers, zo meldt Windows Central, en is met 512 GB ongeveer de helft qua grootte van de bestaande 1 TB-uitbreiding, die voor 219,90 euro te koop is. Het ligt dan ook in de lijn der verwachting dat de kleinere opslag goedkoper wordt en bedoeld is als budgetoptie voor gamers.

Vooralsnog is de opslag echter niet officieel aangekondigd. De huidige 1 TB-uitbreiding is op moment van schrijven de enige manier om de opslag van de Xbox Series X en S uit te breiden.

 

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Wat een interessante keuze. 1 of 2 grote spellen en zo'n kaartje zit vol. Er zal vast een markt hier voor zijn maar ik denk persoonlijk dat er meer mensen op een (betaalbare) 2TB expansion zitten te wachten

0
test

@melody ze hebben waarschijnlijk gezien dat de 1tb niet veel verkoopt dus is het onlogisch een nog duurdere variant te lanceren. Goedkoper zullen de drives voorlopig niet worden dus is dit een alternatief voor mensen die minder willen uitgeven maar toch meer opslagruimte willen.

0

@melody in het geval van de Series S is dit zeker niet waar. Daar wordt storage meer dan verdubbeld. In het geval van de Series X krijg je toch meer dan de helft extra. Gezien beide consoles niet de volle 500GB/1TB beschikbaar stellen. Toch een noemenswaardige upgrade. Ik heb niet de behoefte om de Series X te upgraden met 1TB extra, maar er mag best een klein beetje bij. Het is me in ieder geval geen 160+ waard.

0
test

@MikkelR1 Ahja. Het ligt er denk ik ook aan wat voor spellen je graag speelt. Als je veel indies doet kun je met 512 Gb al honderden spellen kwijt. Ik wissel graag wat tussen verschillende Cods, battlefield en destiny, maar die zijn ruim 100gb per stuk, dus dan zit je zo vol. Dus ik zit met smart te wachten op meer opslagvolume

0
test

Een kleinere? Nee ik wil juist een grotere.. (that's what she said!)

0

Aanbevolen voor jou