Joh, is dat boeiend? Hoor ik je denken. Best wel, want het betreft twee namen die zouden kunnen duiden op sequels op populaire games.

Zo registreerde Square de naam 'Chrono Break', wat duid op een vervolg op de geweldige games Chrono Trigger (Super NES) en Chrono Cross (PlayStation).

Ook registreerde de ontwikkelaar de naam Unlimited SaGa, wat bijna niks anders kan zijn dan een nieuw deel in de Romancing SaGa reeks.Though nothing definite has been announced, Hironobu Sakaguchi said today that the Chrono Cross team is currently batting around ideas for another Chrono game. Tantalizing as the rumor is, he gave no indication of what any of the ideas may be; the game is in such early conceptual stages that it's unlikely the team is even considering what platform the game will come to.De namen zijn geregistreerd voor 'electronic optical media', wat weinig anders kan zijn dan een game.

Hoe, wat, waar; het is allemaal nog niet bekend. Een bron van het Japanse tijdschrift Famitsu doed vermoeden dat de GameCube een van deze (beide?) games krijgt; maar het is nog te vroeg om daar iets zinnigs over te zeggen.

Mijn eeuwige dank aan frank par.