Square Enix werkt aan nieuwe game in Mana-franchise

Square Enix werkt aan nieuwe game in Mana-franchise

Square Enix werkt aan nieuwe game in de Mana-franchise. Dat onthult Masaru Oyamada, producer van de franchise, tijdens een livestream.

"We wilden het aankondigen met een gave trailer, maar we zijn pas aan het begin van de dertigste verjaardag", zegt Oyamada tijdens een Japanse livestream voor het dertigjarige bestaan van de reeks.

"We zijn bezig met de ontwikkeling van een nieuwe titel, maar wacht alsjeblieft nog even op de volledige aankondiging. Hoewel, we lieten het een tijdje geleden aan Mana-bedenker Koichi Ishii zien. We zijn dus in die ontwikkelfase, dus kijk ernaar uit. De ontwikkeling heeft nog even te gaan. We maken de game overigens voor console."

Ook werd bekend dat er een anime van de franchise in ontwikkeling is bij Warner Bros. Japan en er een mobiele game genaamd Echoes of Mana voor mobiel verschijnt. Bekijk hieronder de eerste screenshots van de free-to-play actie-rpg.

Watch on YouTube
Echoes of Mana
Echoes of Mana

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

En de "dames" zijn weer daar voor elke post...

0
test

@Mistory We hebben alles weer verwijderd en gaan verder op zoek naar een oplossing!

0
test

@MonsterCrab Je kan nieuwe account pas na een maand ofzo rechten geven om te kunnen posten. Of je gaat eerst handmatig alle reacties eerst valideren. En als een user 3x 'legit' bevonden is, wordt hij automatisch goed bevonden de volgende keer. Er worden niet heel veel reacties geplaatst op een dag dus handmatig valideren is best te doen. In het begin is het een hoop maar later, als je white-list eenmaal groeit, zal het steeds minder worden. Maar met woorden-bans en IP-bans ga je de strijd niet winnen. Misschien als je de hele bende achter Cloudflare zet kan je actief filteren met AI

0
test

@MonsterCrab Captcha gebruiken bij het plaatsen van een reactie als het account nieuw (30- dagen oud) is? Captcha gebruiken bij registratie? Je kan eventueel ook een "rapporteer" knop toevoegen zodat andere gebruikers dergelijke reacties kunnen melden en deze sneller kunnen worden verwijderd.

0

Aanbevolen voor jou