Square Enix werkt aan actie-RPG voor PS3 en PS Vita | Gamer.nl

Square Enix werkt aan actie-RPG voor PS3 en PS Vita | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

In de vacatures wordt gezocht naar een werknemer die kan meehelpen met het ontwikkelen van personages en naar verschillende ontwikkelaars die zich kunnen ontfermen over 3D-technische gameplay. Het gaat hier om het ontwikkelen van verschillende speelbare elementen, zoals de besturing van een luchtschip over een wereldmap en de gameplay in dat luchtschip.

Deze nog onbekende game draait volgens de vacatures op de Unity Engine. Mogelijk betreft het de game waarvan Square Enix vorige week een eerste stuk artwork heeft vrijgegeven. Dat artwork toont een man met een hoed en een groot zwaard, op het zwaard zit een witte uil en in de verte staat een kasteel.

Unreal Engine

Square Enix werkt ook aan een nieuwe RPG die draait op Unreal Engine 3. Die game staat onder leiding van Ryutaro Ichimura, die eerder verantwoordelijk was voor Dragon Quest VIII en IX. Zowel de nieuwe Unity-game als de Unreal Engine-game zijn nog niet door Square Enix onthuld.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou