Square Enix waarschuwt voor beveiligingslek in Final Fantasy XI | Gamer.nl

Square Enix waarschuwt voor beveiligingslek in Final Fantasy XI | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

"Het is mogelijk dat een externe partij toegang heeft gekregen tot gegevens uit gebruikeraccounts van Final Fantasy XI", zo valt te lezen in de e-mail. "Dit betekent dat er PlayOnline ID-gegevens, wachtwoorden en andere gegevens kunnen zijn gestolen." Square Enix meldt dat de getroffen klanten zich geen zorgen hoeven te maken over hun creditcardgegevens. Deze zijn volgens de uitgever veilig. "We nemen de lek erg serieus en zijn een onderzoek gestart."

Final Fantasy XI

Final Fantasy XI kwam zo'n acht jaar geleden uit en wordt nog altijd online gespeeld. De game is een MMORG en kan dus alleen online worden gespeeld. Het is mogelijk om kerkers te onderzoeken, voorwerpen te verzamelen en met een groep samen te werken om krachtige monsters te verslaan.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou