Nieuws
Forspoken

Square Enix toont donderdag meer van Forspoken in livestream

Game komt op 24 januari 2023 uit op PS5 en pc

Geschreven door Michel Musters op
Aanstaande donderdag zendt Square Enix een livestream uit waarin het meer vertelt over het aankomende Forspoken.

Het gaat om een zogenaamde nieuwe 'Deep Dive' waarin Square Enix meer vertelt over de gameplay van het spel. Aanwezig zijn sowieso producen Akio Ofuji, regisseur Takeshi Terada en creatief producent Raio Mitsuno. Ook beantwoorden ze vragen die mensen op Twitter hebben gesteld.

De livestream is aanstaande donderdag vanaf 12:00 uur 's middags Nederlandse tijd te zien. Hieronder staat de video alvast.

Forspoken draait om Frey Holland, die van New York in een fantasievol universum genaamd Athia arriveert. Frey is een ogenschijnlijk normale vrouw die haar omgeving kan beïnvloeden en dat kan toepassen in gevechten.

De game wordt ontwikkeld door Luminous Productions, een Square Enix-studio bestaande uit ontwikkelaars van Final Fantasy 15. De game verschijnt op 24 januari 2023 voor PlayStation 5 en pc.

Een promotietrailer van Sony toonde dat het spel twee jaar exclusief is voor PlayStation 5 en pc. Na 23 januari 2025 kan het spel ook op andere platformen verschijnen. Het is nog niet duidelijk of dat daadwerkelijk gaat gebeuren. 

Dit artikel delen:

Lees meer

De PlayStation Plus Essential-games van december zijn gelekt Promofilmpje PlayStation draait om Sony's first-party games
0

Reacties op: Square Enix toont donderdag meer van Forspoken in livestream

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.