Nieuws
Dragon Quest 30th Anniversary

Square-Enix telt af tot 30-jarig bestaan Dragon Quest met stream

Mogelijk nieuwe aankondigingen

Geschreven door Alicia Tai op

Square-Enix host op 26 mei een speciale livestream om het 30-jarige bestaan van de Dragon Quest-serie te vieren. Tijdens de stream op NicoNico wordt afgeteld naar 27 mei, de officiële dag van het jubileum.

De stream wordt aan elkaar gepraat door Japanse tv-persoonlijkheid Ayana Tsubaki en tijdens de stream komen diverse personen die betrokken zijn bij de Dragon Quest-reeks aan het woord. Yuji Horii, bedenker en game designer van Dragon Quest is daar in ieder geval één van.

De stream blikt onder andere terug op de geschiedenis van de serie. Er worden mogelijk aankondigingen gedaan, maar Square-Enix doet geen beloftes. Op 27 mei komt ook Dragon Quest Heroes II: The Twin Kings and the Prophecy’s End uit in Japan. Het is daardoor ook mogelijk dat de stream zich vooral op deze game zal richten.

Dit jaar moet nog een 3DS-remake van Dragon Quest VII in Europa verschijnen. In Japan is deze remake reeds beschikbaar en verschijnt verder dit jaar nog Dragon Quest XI voor PlayStation 4 en Nintendo 3DS.

Bron: NicoNico

Dit artikel delen:

Lees meer

Final Fantasy: Brave Exvius komt naar het westen OpTic Gaming wint Call of Duty World League
1

Reacties op: Square-Enix telt af tot 30-jarig bestaan Dragon Quest met stream

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Sikko71

    • 10 mei 2016 10:54
    Wat mij betreft mogen ze een HD PC versie van Dragon Quest VIII - Journey of the Cursed King uitbrengen. Heb ik zo 50 euro voor over….

    Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.