Square Enix stelt Forspoken uit naar 24 januari 2023

Square Enix stelt Forspoken uit naar 24 januari 2023

Forspoken komt niet meer dit jaar uit. De game is uitgesteld naar 24 januari van volgend jaar.

Dat melden Square Enix en Luminous Productions via een bericht op Twitter. “Als resultaat van voortdurende discussies met sleutelpartners, hebben we de strategische keuze gemaakt om de lancering van Forspoken te verplaatsen naar 24 januari, 2023”, luidt het.

Het ontwikkelingsteam zegt wel dat de voortgang van de ontwikkeling van het spel voorspoedig verloopt. Zo zouden “alle game-elementen” nu compleet zijn, en bevindt de ontwikkeling zich in de “laatste oppoets-fase”.

“We willen jullie bedanken voor de voortdurende steun en het geduld op deze reis”, zo sluiten Square Enix en Luminous Productions het bericht af. “Jullie enthousiasme voor de game inspireren ons dagelijks en we kunnen niet wachten om meer met jullie van Forspoken te delen, later deze zomer!”

Forspoken stond oorspronkelijk gepland voor een release op 11 oktober van dit jaar, en wordt dus iets meer dan drie maanden uitgesteld.  De game moet uitkomen op pc en PlayStation 5.

Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

@Snoop213 de eerste keer was die niet af en nu is er in samenspraak met key partners gekozen voor een strategisch uitstel, wat in de tweet staat oftewel de kans is erg groot dat door de release datum van God of war en de toch al overvolle oktober maand er in samenspraak met Sony is gekozen voor een uitstel naar het rustige januari

0
test

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

@Snoop213 Maat, wees blij dat ze het uitstellen. Wil je liever een Cyberpunk 2.0? Nu is het dan een strategische zet, maar uitstel = meer tijd = meer liefde kunnen geven = een betere game. Bigger picture dude, bigger picture.

0
test

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

@Wiebelsnor uitstel maakt het ook niet altijd beter, check cyberpunk dule nukem forever en zo zijn er nog meer games, soms los laten en niet uitbrengen is dan beter. Maar ik verwacht dit wel ok word of het voor iedereen is of wat ze er van verwachten weet ik niet

0

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

Deze gebruiker is verwijderd

0

niet heel verbazend. Vond het aardig stil rond de game. Meestal zie je toch hoe dichter bij release, hoe meer info. Het is de vraag of Januari wel doorgaat. Verwacht de game in Maart of April volgend jaar.

0

Aanbevolen voor jou