Square Enix publiceert 5500 nummers op YouTube Music

Square Enix publiceert 5500 nummers op YouTube Music

Square Enix heeft een eigen YouTube Music-kanaal gepubliceerd met meer dan 5500 nummers uit games van de uitgever.

Het kanaal is hier te bezoeken en laat mensen kosteloos naar muziek uit diverse games van de Japanse uitgever luisteren. Het gaat om meer dan zestig albums, waaronder soundtracks van Final Fantasy 8, 8 en 7 Remake, Chrono Trigger en Nier Automata. Meer albums kunnen gevonden worden door op de namen van componisten te zoeken. Zo kan men door op Nobuo Uematsu te zoeken negentien albums vinden.

Square Enix laat weten dat het in de toekomst video's upload die draaien om de aanwezige muziek. Zo moeten er interview met diverse componisten live komen. Ook zijn er speellijsten, waaronder 'Mellow Minstrel Mix', dat op de achtergrond opgezet kan worden tijdens het werken of studeren.

Logischerwijs is dit een manier voor Square Enix om andere mensen te verbieden zelf Square Enix-muziek te uploaden. Het geeft fans echter in ieder geval de optie muziek van de uitgever te beluisteren. De laatste tijd is Nintendo regelmatig in opspraak gekomen omdat het video's met muziek uit hun games offline laat halen, maar zelf geen manier biedt voor fans om hun muziek online te beluisteren.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

@coola Helaas. Nog 8,5 maand tot het december is. Nog even volhouden. Vreemd genoeg zie ik juist Final Fantasy VIII er niet tussen staan. Jammer, want die soundtrack is echt goed. Zelf Alien Manifestation van Nier Automata maar even opgezet. Staan zeker een aantal goeie soundtracks tussen. Hopelijk volgen er nog meer.

0

Aanbevolen voor jou