Square Enix organiseert geen vervanging voor E3-persconferentie

Square Enix organiseert geen vervanging voor E3-persconferentie

Square Enix is niet van plan om een evenement of livestream te organiseren ter vervanging van een E3-persconferentie.

Normaliter wordt elke juni E3 gehouden, een van de grootste gamebeurzen ter wereld waar allerlei nieuwe spellen worden aangekondigd. Diverse uitgevers, waaronder Square Enix, houden vlak voor de beurs begint vaak ook een persconferentie om daar hun onthullingen te doen.

Nu E3 dit jaar niet doorgaat in verband met het coronavirus, hebben diverse uitgevers, waaronder Sony en Microsoft, besloten zelf in de loop van deze lente en zomer een livestream ter vervanging in te plannen. Tijdens het publiceren van diens financiële rapportage van het afgelopen fiscale jaar laat Square Enix echter weten dit niet van plan te zijn.

In plaats daarvan kondigt Square Enix zijn nieuwe projecten op individuele basis aan. Dit laat Takashi Mochizuki van Bloomberg weten. Ook is het bedrijf aanwezig op het online event van Tokyo Game Show. Het is niet bekend welke spellen de uitgever van plan is om dit jaar te onthullen. Het bedrijf gaf eerder dit jaar met Final Fantasy 7 Remake één van zijn meest langverwachte titels uit.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Meer info over Marvel’s Avengers zou fijn zijn :)

0

Aanbevolen voor jou