Square Enix onthult nft-verzamelgame Symbiogenesis

Square Enix onthult nft-verzamelgame Symbiogenesis

Square Enix heeft de nft-verzamelgame Symbiogenesis onthuld.

Het spel dat in 2023 uitkomt, wordt beschreven als het eerste digitale verzamelkunstproject dat van de grond af is gebouwd voor fans van Web3 (via VGC). Web3 wil door gebruik van blockchaintechnologie de regie op het internet weer in handen van de gebruikers brengen. De game moet een interactief verhaal krijgen met een toegewijde community.

Spelers kunnen verschillende personages als kunst verzamelen. Die kunnen worden gebruikt in een verhaal dat zich afspeelt in een alternatieve wereld waar spelers een mysterie moeten oplossen door missies te voltooien. Die missies draaien vooral om vragen rond de monopolisering en verdeling van middelen. Daarnaast kunnen de verzamelobjecten worden gebruikt als profielfoto op sociale media.

Square Enix gaf eerder al aan dat ze blockchaintechniek willen integreren in verhalende games. Bij de vraag of blockchain een bepaalde impact gaat hebben op de grootste franchises van het bedrijf, zei Square Enix-president Yosuke Matsuda: "Het is nog nog te vroeg om blockchain-games voor Dragon Quest en Final Fantasy te overwegen."

Symbiogenesis komt in de lente van 2023 uit. 

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Ik voorspel dat dit een heel groot succes gaat worden! Ahem.. einde van mijn sarcasme. Dit gaat heel hard floppen natuurlijk.

0
test

Eindelijk begint de echte next generation of gaming

0

Aanbevolen voor jou